Papcsák Ferenc, a Fidesz egyik erős embere (edző társai szerint, 120 kilóval nyom fekve) a múlt héten korrupciós botrányba keveredett: egy hangfelvétel tanúsága szerint a zuglói polgármester 100 millió Ft kenőpénzt is zsebre rakhatott.

papcsák (1).jpg

Bár az ellenzék az ügy kapcsán hevesen támadta a polgármestert, a Fideszen belül nem merült fel az ex-elszámoltatási biztos elszámoltatása. Egy neve elhallgatását kérő kormánypárti képviselő szerint Papcsák "jól beágyazott a pártba", ezért nem fogják félreállítani. Ezt erősítette meg egy, a polgármester közvetlen környezetében dolgozó politikus is, aki elmondta: "A több napos pártrendezvények után Papcsák mindig szépen bevetette saját és párt társai ágyát is, amivel kivívta pártvezetés bizalmát."

2013-double-wooden-beds-5.jpg

Az üggyel kapcsolatban próbáltuk elérni a zuglói polgármestert, a Polgármesteri Kabinet vezetője megkeresésünkre annyit mondott, hogy a polgármester rendszerető ember, az irodájában is minden nap rendet rak, így nem lepődne meg, ha az ágyát is szépen bevetné reggelente.

A bejegyzés trackback címe:

https://fabulapolitica.blog.hu/api/trackback/id/tr315546478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dosszié 2013.10.25. 17:02:18

Remélem nyugodtan alszik benne.
süti beállítások módosítása