Új rezsicsökkentésre bukkantak

 2013.11.15. 11:59

Magyar politikusok a rezsicsökkentés eddig ismeretlen formájára bukkantak jogalkotás közben. A pénzügyi rezsicsökkentésként elnevezett elem a hagyományos (gáz, villany, víz) rezsicsökkentések egyik távoli rokona, de sok hasonlóságot mutat velük.

k3.jpg

Német Szilárd rezsifelelős a felfedezés bejelentését követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy a politikusok már régebb óta sejtették, hogy a rezsicsökkentés rendes formái mellett létezhetnek atipikus rezsicsökkentések is, a kutatómunka pedig végre meghozta gyümölcsét. "Akár csak a Higgs-bozonnál, mi is tudtuk hogy léteznie kell, csak nem tudtuk, hol keressük." - mondta kutató politikus. Az áttörést végül a hagyományos jogalkotási eljárás és a kreatív kormányzati kommunikációs technikák ötvözése hozta meg.

Politológusok szerint a rezsicsökkentés új formája első sorban a politikai kommunikáció iparágában hasznosítható, de jelentősége okán nemzetgazdasági hatása is lehet. Az Századvég vezető elemzője szerint a felfedezés vélhetően további kutatásokra ösztökéli a politikusokat, így nem kizárt, hogy a 2014-es választásokig tovább bővül a rezsicsökkentési periódusos rendszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://fabulapolitica.blog.hu/api/trackback/id/tr295635241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása