Félreértésből lett 8-1

 2013.10.17. 00:02

A magyar válogatott a vb-selejtező utolsó előtti fordulójában történelmi vereséget elszenvedve 8-1-re kikapott a házigazda hollandoktól. Ennek okát kutatva felkerestünk néhány játékost, hogy mondják el, szerintük minek tudható be a csalódást keltő végeredmény.

Kérdésünkre név nélkül nyilatkozva több játékos is elmondta, hogy a meccs előtt személyesen a miniszterelnök tartott buzdító beszédet az öltözőben, ahol motiválásként megígérte a játékosoknak, hogy jövőre annyi stadiont épít, amekkora gólkülönbséget sikerül elérnie a csapatnak, a válogatott pedig ennek fényében igyekezett minél nagyobb differenciát elérni a kapott- és rúgott gólok számában.

holland-magyar(1).jpg

Az állítólagos ígéretről szerkesztőségünk megkérdezte a Miniszterelnökséget, ahol azt a választ kaptuk, hogy Orbán Viktor valóban tett ilyen a felajánlást, de a válogatott félreérthette a miniszterelnök szavait, aki egy minél nagyobb gólkülönbséggel záruló győzelemért cserébe tett ígéretet. Arra a felvetésünkre, hogy talán a miniszterelnök fogalmazott félreérthetően, a sajtóiroda úgy reagált: "elképzelhető, éppen ezért Orbán Viktor tartja a szavát és jövőre hét új stadiont fognak felépíteni."

A bejegyzés trackback címe:

https://fabulapolitica.blog.hu/api/trackback/id/tr275579037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása